epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
20 Elokuu 2021
Kun viime kesän viimeinen purkki pikkelöityjä valkojuuria oli avattu, tein tämän vuoden juurikassäilykkeeksi samaa, mutta kelta- ja raitajuurista. Keltaisen juurikkaan hehkuvan lämpimänkeltainen väri piristää mitä tahansa ruokaa ihan eri tavalla kuin punajuuri ja raitajuuresta vasta hauskan näköinen tuleekin. Makueroahan näissä juurikkaissa ei ole oikeastaan lainkaan. Tällaisiin pikkelisäilykkeisiin kannattaa kierrättää maustekurkuista ja muista etikkasäilykkeistä jääviä lasipurkkeja. Muuta niihin ei oikeastaan kannatakaan säilöä, sillä ainakaan minä en ole koskaan onnistunut pesemään tuota etikkasäilykkeen tuoksua pois lasipurkin kannesta vaikka kuinka olen yrittänyt.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien