epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
19 Heinäkuu 2020
Yhtä veneretken päivää varten valmistin evääksi kokonaisen aterian muffinvuoassa: pastaa ja kanamureketta helposti tarjottavassa muodossa annospaloiksi paistettuna, lisäksi curry-kermaviilikastiketta. Mitä vähemmän astioita, sitä vähemmän sähellystä ja sotkua varsinkin, kun retkiruokapöydän äärellä aterioi kolme sukupolvea. Kanapastamureke muistuttaa ulkonäöltään kanamureketta, mutta on siellä sitä pastaakin: keitettyä risonia, riisinjyvän muotoista pastaa, jonka hippusen kookkaampi muoto tunnetaan myös nimellä orzo. Lisäksi muffinvuoan kolot on vuorattu pienillä wonton –pastalevyillä. Vesihauteessa paistamalla näistä kanapastamurekkeista tuli oikein meheviä ja curry-kermaviilikastikkeen kanssa suorastaan superherkkua.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien