Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Pestolohta ja pottumuusia

3 Huhtikuu 2019

Valmista ensin salaatti jotta maut ehtivät tekeytyä. Punakaali-porkkanasalaatti noin 150 g pala punakaalia noin 150 g porkkana 3 kevätsipulia hienoa merisuolaa mustapippuria myllystä ripaus sokeria Leikkaa punakaali noin 1,5-2 mm paksuiksi ohuiksi viipaleiksi. Pese porkkana huolella ja raasta se raastimen karkeimmalla terällä. Leikkaa kevätsipulit noin 3 mm viipaleiksi. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin.

Kala lohi pesto salaatti

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »