Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Pekoni-sipuli-juustoskonssit

20 Helmikuu 2024

Jos brunssilta jää muutama paistettu pekoniviipale ja jääkaapissa on vajaa puoli pussillista juustoraastetta, ne täytyy käyttää ennen kuin niistä tulee hävikkiä. Tällä kertaa ne päätyivät skonssien mausteeksi yhdessä rapeaksi paahdetun sipulin kanssa. Suolaiset skonssit sopivat yhtä hyvin aamiaiselle, välipalaksi, tai nautittavaksi oikeastaan ihan milloin tahansa. Vaikka skonssit ovatkin parhaita ihan tuoreina, vielä hiukan lämpiminä, ne voi tarvittaessa myös pakastaa vastaisen varalle jos niitä tulee leivotuksi hiukan liikaa. Tai ainahan niitä tulee, koska tämän pienempää taikinaa ei kannata edes tehdä.

Brunssi Juusto leipä leivonta Pekoni sipuli Skonssit

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »