epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
29 Joulukuu 2021
Joulukinkun tai -kalkkunan jäännökset hukataan tänä vuonna italialaiseen pasta rotoloon. Jos joulukinkkua on isompi määrä, mikään ei estä tekemästä tuplasatsia tai vaikka isompaakin, jonka voi laittaa paloina pakkaseen sen päivän varalle kun ei millään huvittaisi tehdä ruokaa. Kun tätä syö, ei todellakaan tiedä nauttivansa joulukinkkua. Pasta rotolosta on olemassa useita erilaisia versioita eri maiden huippukokkien tai ulkomaisten blogien ohjeina. Tämä on kuitenkin (täytettä lukuunottamatta) valmistettu pääosin siten kuin italialaiset reseptit opettavat, ensin pastalevy täytetään ja kääritään rullalle, sitten se keitetään kypsäksi, minkä jälkeen rulla viipaloidaan ja lämmitetään viipaleet tomaattikastikkeessa.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien