epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
16 Joulukuu 2018
Conchiglioni pinaatti-ricottatäytteellä ja jauhelihakastiketta (neljälle) tilkka ruokaöljyä 1 rkl voita 1 pieni keltasipuli 1 valkosipulinkynsi 400 g naudan paistijauhelihaa 1 tölkki (400 g) Mutti tomaattimurskaa pari oksaa puuvartista timjamia pikku liraus soijaa suolaa ja mustapippuria myllystä 20-24 conchiglioni –simpukkapastaa 100 g tuoretta pinaattia 250 g tölkki Ricottaa suolaa ja mustapippuria myllystä 60-75 g mozzarellaraastetta Kuumenna pannulla öljy ja voi ja kuullota siinä hienoksi leikattu keltasipuli. Kun sipuli on lähes valmis, lisää hienonnettu valkosipulinkynsi ja kuullota vielä hetki. Nosta sipulit pannulta odottamaan. Ruskista sitten jauheliha ja lisää tilkka öljyä mikäli on tarpeen. Palauta pannulle kuullotetut sipulit...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien