epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Hamburger Helper
26 Joulukuu 2022
Tämän joulun jälkiruoka oli charlotte, savoiardikekseillä reunustettu, hyydytetty juustokakku, jota maustoivat passionhedelmä sekä valkosuklaa. Viimeistelynä oli passionhedelmää, marenkia ja suklaapalloja (valkosuklaa ja salted caramel). Suomessa charlotten (charlotte russe) pintana on yleensä totuttu näkemään kääretottuviipaleita. Sellaisena minäkin se aikanaan koulun kotitaloustunneilla opin. Myöhemmin ulkomaisia charlotte-reseptejä katsellessa huomasin, että kääretorttupinta (charlotte royal) on harvinaisuus ja suurimmassa osassa charlottekakkuja reunaa kiertääkin nauha savoiardikeksejä, tai joskus harvoin myös ohuita sokerikakkusuikaleita.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien