epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
17 Toukokuu 2020
Valmistin savusiiasta suomalaisversion tästä maukkaasta aamiaismunakkaasta. Hollandaise on lähes pelkkää voisulaa, joten ”kevensin” reseptiä tekemällä mornaykastikkeen, jonka nesteen ensin maustoin savusiiasta perkaamallani kalan nahalla. Kannattaa kokeilla osana seuraavaa sunnuntaibrunssia. Reseptin savusiikamunakkaasta riittää neljälle savukalan ystävälle. Savusiikamunakas 1 savusiika 5 dl maitoa 1 laakerinlehti 6 mustapippuria 40 g voita 40 g vehnäjauhoa 0,5 tl suolaa valkopippuria myllystä 50 g Gruyere juustoraastetta (tai cheddar) 1 keltuainen 5 munaa + 1 valkuainen 2 rkl kermaa 2 kevätsipulia varsineen hienonnettuna ripaus suolaa hiukan valkopippuria myllystä 1 rkl voita 3 rkl hienonnettua tuoretta tilliä Irrota savusiiasta nahka ja...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien