Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Minttusuklaafudge

28 Marraskuu 2017

Minttusuklaafudge 2/3 tölkkiä (noin 260-270 g) kondensoitua maitoa 200 g tummaa suklaata 2 pussia (a 140 g) pätkispaloja 1 pussi (150 g) mariannerakeita pinnalle hopeanvärisiä nonparelleja Rouhi tumma suklaa ja pätkispalat pieniksi ja laita vesihauteeseen sulamaan. Lisää kondensoitu maito ja sekoita hyvin. Anna seoksen lämmetä ja rouhi sillä välin mariannerakeet pienemmiksi muruiksi. Kun sulatetut suklaat sekä kondensoitu maito muodostavat tasaisen vellin, kaada joukkoon mariannerouhe ja sekoita hyvin. Kaada fudgeseos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja tasoita pinta.

fudge kondensoitu maito Makeiset minttu pientä hyvää suklaa

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »