epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
10 Marraskuu 2021
Pyhäinpäivän alkuruoka oli lämpimän mausteinen kurpitsa-kookoskeitto. Seuraavana viikonloppuna on isänpäivä ja viikonlopulle lauantaiksi 13. marraskuuta on keksitty myös uusi juhlapäivä, ”vuoden harmain päivä”. Mutta vaikka taivas olisi kuinka lonkeronharmaa, ruokapöydässä saa olla väriä ja tämä keitto sopii siihenkin antamaan aurinkoa alkavan kaamoksen harmauteen. Mausteinen kurpitsa-kookoskeitto (4-6 annosta) 1 sipuli 1 rkl voita 2 rkl raastettua tuoretta inkiväriä 1,5 tl jeeraa 1 tl korianteria 0,5 tl kurkumaa 1/4 tl kardemummaa 1/4 tl kanelia 10 dl kanalientä 400 g tölkki kookosmaitoa 100 g creme fraichea creme fraichea paahdettua parmankinkkua Kuori sipuli ja leikkaa se ihan pieniksi kuutioiksi.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien