epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Lähiruokaa Virosta ja nokkosletut virolaisesta nokkosjauheesta
2 Toukokuu 2018
Hummuksen teosta jäi kikhernelientä, joten päätin pyöräyttää siitä marengit pienen sukulaistytön 6-vuotissynttäreille. Vegaanisuus ei tässä tapauksessa ollut mitenkään itsetarkoitus, kunhan nyt vaan hyötykäytin liemen, joka muuten olisi päätynyt viemäriin. Kikherneliemeen valmistetut marengit eivät ole yhtä puhtaan valkoisia kuin munanvalkuaisesta vatkatut. Lisäksi kikherneliemessä on mieto herneen aromi. Siitä syystä halusin marenkiin jotain erilaista makua, joten korvasin osan sokerista leivontanettikaupasta tilaamallani limetin makuisella tomusokerilla.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien