epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
5 Syyskuu 2020
Kun niitä lihapullia (edellinen blogipostaus) ja mustatorvisieniä nyt sattui olemaan käytettävissä, niistä sai aivan taivaallisen ihanan sunnuntaipäivällisen palsternakan kanssa. Olin jo unohtanut miten ihanaa palsternakkapyree voi olla ja jotta koko annos ei olisi ollut pelkkää pehmeää, frittasin palsternakkojen kuoret rapsakaksi makulisäksi. Palsternakkapyree on todella makeaa, joten lautaselle kannattaa lisätä vastapainoksi myös jotain hapanta, kuten puolukkaa ja/tai maustekurkkua. Tämä ruoka on parasta kausiruokaa mitä voi valmistaa. Eilisen päivityksen lihapyörykät nousivat ihan uudelle tasolle tekemäni mustatorvisienikastikkeen ansiosta ja kun siihen sopivasti yhdistää syksyisen kasvimaan makuja, aterian jälkeen voikin onnellisena...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien