epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
30 Syyskuu 2018
Pitkästä aikaa teki mieli leipoa jotain leipää. Oktoberfestin hengessä perjantain menu oli schweinehaxea, hapankaalia ja paistettua perunaa, joten sen kanssa jotain vaaleahkoa leipää. Tämän possusämpylän muotoiluohjeen olen nähnyt jossain netissä, mutta nyt en löytänyt sitä millään hakusanoilla vaikka mielelläni olisin antanut ideasta kunnian alkuperäiselle leipurille. Jotenkin tällä tavalla se kuitenkin meni. Possusämpylät (10 kpl) 50 gkaurahiutaleita 1 dlvettä 1,5 dlmaitoa 1/2 pss (6 g)kuivahiivaa 1 tl suolaa 1 tlkidesokeria 1 rkl rypsiöljyä 100 g hiivaleipäjauhoja noin 200-250 g vehnäjauhoja voiteluun 1 kananmuna + 1 rkl vettä pikkurasia rusinoita Turvota kaurahiutaleita haaleassa vedessä 5-10 minuutin ajan.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien