epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Loppiaispäivällinen, koko menu joka ei enää muistuta joulusta
6 Tammikuu 2025
Kreikkalaiset ovat tunnettuja runsaasta vieraanvaraisuudestaan ja ruokakulttuuristaan. Kreikkalaisen keittiön pääraaka-aineita ovat vihannekset ja hedelmät, lammas ja kala (nykyisin myös enenevässä määrin kana ja naudanliha), hunaja, juustot ja jogurtit, sekä leivonnaisten ja jälkiruokien osana erityisesti filotaikina. Talven tuiskuun ja pakkasiin sopii alkuun kotosoupa avgolemono eli kreikkalaisen kanakeitto. Tämä resepti on tarkoitettu pääruoaksi, mutta kun vähän pienentää reseptiä, siinä on hyvä alkuruoka. Pääruokana melitzanes papoutsakia eli lammasragulla täytetyt munakoisot.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien