epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
15 Huhtikuu 2020
Kauppojen tilastojen mukaan kaikilla suomalaisilla on edelleen kaapit täynnä pastaa sekä jauhelihaa. Voi olla että tämän pandemian jälkeen kansa on kurkkuaan myöten täynnä näitä aineksia, mutta tähän hetkeen muutama klassikkopasta tai lihapullat ovat ihan mahtavaa ruokaa. Pasta carbonara, mummon lihapullat, perinteinen jauhelihakastike sekä lihamakaronilaatikko ovat sellaisia reseptejä jotka toimivat lähes aina ja kaikissa olosuhteissa. Aitoon pasta carbonaraan käytetään possun guancialea (possun poskea) tai pancettaa (possun alakylkeä), mutta pekonikin soveltuu tähän reseptiin. Spagetti carbonara 200 g spaghettonea (hieman paksumpaa spagettia) 80 g guancialea tai pancettaa tai pekonia kuutioituna 80 g raastettua parmesaania 2kananmunaa...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien