epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
15 Joulukuu 2019
Suklaa kuuluu jouluun ja näihin aikoihin myös klementiinit ovat parhaimmillaan. Mitäpä jos tänä jouluna ei tekisikään jälkiruoaksi sitä iänikuista piparkakkujäädykettä tai puolukkapavlovaa, vaan kokoaisi isoon lasikulhoon upean klementiini-suklaakakkutriflen, josta riittää herkuteltavaa isommallekin porukalle. Ja jos ei jouluksi, niin uudenvuoden jälkiruoaksi tämä on todellinen ruokapöydän kruunu. Resepti on mitoitettu noin 16 ruokailijalle. Klementiini-suklaakakkutrifle suklaakakkupohjaa marinoituja klementiinejä klementiini-konjakkisiirappia suolapähkinäkrokanttia suklaamoussea kullanväristä strösseliä * suklaakakkupohja 100 g tummaa suklaata 150 ml kuumaa vahvaa espressokahvia 25 g tummaa kaakaojauhetta 100 g creme fraiche 200 g...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien