Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Klementiinibrûlée

20 Joulukuu 2020

Ah, klementiinit ovat saapuneet Suomen kauppoihin. Klementiinit kuuluvat erottamattomasti jouluun. Minun suosikkini on Bruño, joka on makea, siemenetön ja helppo kuoria. (Ei ole maksettu mainos! ) Klementiineistä voi tehdä myös ihania jälkiruokia, kuten mousse ja jäätelö ja sitrusvispipuuro ja valkosuklaa-klementiinitorttu ja klementiini-kookoskakku – ja nyt crema catalanan reseptiä mukaillen valmistettu klementiinibrûlée, joka on ihan täydellinen pieni annosjälkiruoka joulupöytään.

Jälkiruoka Joulu klementiini maito sokeri vanukas crema catalana

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »