epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
11 Maaliskuu 2022
Tässä otettiin pieni varaslähtö kevääseen (nythän on jo maaliskuu), kun kaupassa sattui olemaan suhteellisen tuoreen näköistä vihreää parsaa – vaikka eihän se sitä oikeaa kotimaista koskaan voita. Joka tapauksessa oli tarkoitus valmistaa päivälliseksi jotain kalaa ja parsa sopii hyvin savulohen kanssa. Nopea ja helppo sitruunakastike täydentää aterian. Reseptistä riittää neljälle. Keväinen parsa-savulohipasta sitruunakastikkeessa 250 g tagliatellea, fettuccinea, pappardellea tai muuta leveää nauhapastaa 1 nippu (noin 12 kpl) vihreää parsaa 200 g pussi pakasteherneitä 1 rkl voita 3 kevätsipulia 3 dl ruokakermaa 1,5 rkl kokojyväsinappia 3 rkl sitruunan mehua 250-300 g lämminsavulohta yhden sitruunan raastettu kuori tuoretta tilliä hienoa...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien