epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Chili con carne
15 Tammikuu 2020
Sulatin pakasteesta viimeisen paketin viime keväänä tarjouksesta hankittuja karitsanposkia. Edelliset posket nautittiin perunamuusin kanssa, mutta nyt oli tarpeen keksiä niistä jotain uutta. Uunissa hitaasti haudutetut posket tarjottiin nyt kermaisen pinaattimuhennoksen ja gremolatan kanssa voitaikinapesästä eli lehikäisestä eli ranskalaisittain vol-au-vent. Määrästä tulee tarvittaessa kymmenen annosta. Mikäli lehikäisiä tehdään vähemmän, kuten meillä vain neljä annosta, lopuista aineksista saa tehdyksi seuraavana päivänä aivan ihanan pastakastikkeen.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien