epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Varhaisperunoita ja kampelaa "meunière"
23 Toukokuu 2021
Kun pitkästä aikaa käytössäni on taas karhunlaukkaa, sitä pitää myös käyttää. Rakastan uunituoretta leipää ja kun käden ulottuvilla oli kaikki ainekset yrttimausteiseen focacciaan, ei muuta kuin toimeksi. Paitsi että ei se käynyt ihan niin nopeasti, sillä tämä focacciaresepti edellyttää taikinalta 24-48 tunnin jääkaappikohotuksen ennen leipomista. Minulla oli hyvää aikaa valmistaa karhunlaukka-rosmariiniöljy leipää maustamaan sillä aikaa kun taikina tekeytyi jääkaapissa. Karhunlaukan ja rosmariinin sijaan yrttiöljyä voi samalla menetelmällä valmistaa muistakin tuoreyrteistä.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien