epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Samppanjaa, mansikkaa ja timjamia, tervetuloa juhlaan
26 Toukokuu 2018
Espressogranitaa ja mascarponevaahtoa / Kahvi avec (6 annosta) 8 rkl espressojauhetta 1 1/2 dl tummaa muscovadosokeria 5 tähtianista(tai 1 dl sambuca -likööriä) 2 dl kuohukermaa 2 dl tomusokeria 250 g mascarponejuustoa Mittaa kulhon pohjalle espressojauhe, sokeri ja tähtianikset. Lisää kiehuva vesi (ja sambuca -likööri jolloin tähtianiksia ei tarvita) ja sekoita, kunnes sokeri on sulanut. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Poista tähtianikset ja kaada jäähtynyt liemi laakeaan pakastusrasiaan tai muuhun pakastamista kestävään astiaan. Pakasta, kunnes liemi on puoliksi jäätynyt.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien