epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Sitrusvispipuuro on täynnä makua
2 Maaliskuu 2020
Tämä resepti syntyi siitä, kun taas kerran minun alkoi tehdä mieli ruokaa, jossa olisi uppomuna. Mietiskelin kaikkia perinteisiä uppomunaa sisältäviä reseptejä ja sitten mieleeni juolahti ajatus sellaisen käyttämisestä keiton ”suurustajana”. Sellaista sopivaa keittoa ei sitten netistä löytynytkään, joten päädyin kehittelemään ihan oman. Japani, Thaimaa ja Kiina mielessäni päädyin tekemään kuningasosterivinokkaista ja shimeji-sienistä keiton. Lisäksi keitossa on riisinuudeleita ja Shanghai mini -paksoita eli Shanghai greens.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien