epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
23 Lokakuu 2021
Halloweenin alkuruokana tarjoillaan tänä vuonna sienikallokeittoa käsileipästen (edellinen päivitys) kanssa. Keiton voi valmistaa pelkistä herkkusienistä, tai metsäsienistä (meillä herkkutateista) ja ”pääkallot” tehdään herkkusienistä. Keiton mausteena käyttämääni rakuunaa on kaupan kahta lajia, tavallista ja ranskalaista rakuunaa. Osta vain sitä jossa lukee ranskalainen, sillä tavallinen ruukkurakuunna hädin tuskin tuoksuu tai maistuu yhtään miltään. Sienikallokeitto (4 annosta) 200-250 g esikäsiteltyjä sieniä 2 rkl voita 1 pieni sipuli 0,5 dl vehnäjauhoa 0,5 dl sherryä 8 dl sieni- tai kasvislientä 1 tl tuoretta rakuunaa hienonnettuna 1 rkl tummaa soijakastiketta 2 dl ruokakermaa 1 tl tuoretta rakuunaa hienonnettuna 200 g tuoreita...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien