Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Fleischschnacka

1 Helmikuu 2021

Tämä on edellisen päivityksen, pot-au-feu’n, jatko-osa. Jotta lihaliemeen saadaan riittävästi makua, sen valmistukseen tarvitaan lihaa. Paljon lihaa, lihaa ja lihaa – ja sopivia kasviksia. Pot-au-feu on niin iso määrä ruokaa jopa mahdolliselle suurperheelle, että siitä on Alsacessa kehitelty ihan oma jatkojalosteensa, fleischschnacka, ”lihaetana”, joka on saanut nimensä kotiloa muistuttavan kierteisen ulkomuotonsa johdosta. Yksinkertaistettuna fleischschnacka on pastataikinan sisään käärittyä lihamureketta, joka lopuksi kypsennetään liemessä uunissa.

Jauheliha kasvikset klassikko Liha nauta pasta tuorepasta

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »