epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
25 Elokuu 2019
Erilainen tonnikalapasta 140 g ISOA simpukkapastaa (conchiglioni) 1 rkl oliiviöljyä 1 pieni keltasipuli 1 valkosipulinkynsi 3 dl kanalientä 200 g pakasteherneitä 2 rkl creme fraichea iso kourallinen tuoretta basilikaa 2 pikkutölkkiä (yht n 200 g) MSC tonnikalaa öljyssä 1 tl raastettua sitruunankuorta 1 tl sitruunamehua 1 tl punaviinietikkaa ripaus sokeria suolaa ja mustapippuria myllystä 2 rkl creme fraichea 2-3 rkl parmesaaniraastetta Keitä simpukkapasta hyvin suolatussa vedessä ”al dente”. Meillä pussin kyljessä ei lukenut keittoaikaa, mutta 15-17 minuuttia vaikutti olevan aikalailla sopiva. Kun pasta on keitetty, valuta se, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vielä uudelleen. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Kuori valkosipulinkynsi...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien