epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
2 Heinäkuu 2022
Kesäinen ja mieto cantaloupesalaatti sopii niin sellaisenaan syötäväksi kuin tarjottavaksi lisukkeena. Hyvin maustettujen kanankoipien kanssa tämä oli ihan täydellinen yhdistelmä. Jos haluaa nauttia tätä lounassalaattina, ”vuolukana” sopii hyvin joukkoon. Aineksista tulee salaattia neljälle. Cantaloupe-sokeriherne-halloumisalaatti salaatti 100 g (kuivapaino) risoni pastaa 150 g sokeriherneitä 1 pieni cantaloupemeloni 200 g halloumijuustoa 2 kesäsipulia varsineen tai 4-5 kevätsipulia (kypsää kanaa) kastike 3 rkl oliiviöljyä 1 sitruunan mehu 1 tl merisuolaa 2 rkl tuoretta ranskalaista rakuunaa tai 1 rkl kuivattua chilirouhetta maun mukaan pinnalle suolapaahdettuja pistaaseja (raastettua sitruunan kuorta) Keitä risoni pakkauksen ohjeen...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien