epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
22 Marraskuu 2023
Tämä sopiikin varsin hyvin Black Fridayn nimikkokalaksi. ”Mustattu kala” yhdistetään usein perinteiseen cajun-keittiöön, mutta se tuli suuren yleisön tietoisuuteen oikeastaan vasta 1980-luvulla, jolloin louisianalainen keittiömestari Paul Prudhomme sovelsi näitä makuja ja hiiligrillaustapaa ravintolakeittiössään. Tällä tavoin valmistetusta, mustatusta redfish-kalasta tulikin Louisianassa yhtäkkiä niin suosittua, että osavaltiossa ehdittiin jo kieltää tämän kalastaminen kun pelättiin että laji kuolee kokonaan sukupuuttoon. Mustaaminen tarkoittaa, että kala (tai jokin muu eläinproteiini kuten pihvi tai kananpalat) sivellään kauttaaltaan voilla tai voi-oliiviöljyseoksella ja pinnalle taputetaan paksuhko maustekerros. Erittäin...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien