epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
2 Helmikuu 2018
Pakasteesta löytyi vielä yksi viimesyksyinen Stockan hullujen päivien ankanrinta, jolle piti keksiä käyttöä. Muutamaa hiukan erilaista reseptiä yhdistellen siitä tuli aivan ihana salaatti, jossa yhdistyvät mausteinen ankanrinta, kauden paras sitrushedelmä eli veriappelsiini, sekä punajuuri ja keltajuuri. Aluksi tuntui siltä kuin aineksista ei millään saisi aikaan ruokaisaa salaattia kahdelle, mutta kummasti tästä vaan tuli vatsa täyteen eikä mitään kaivannut lisää. Ankanrinta-veriappelsiini-punajuurisalaatti 1 ankan rintafilee (350-400 g) 1 rkl fenkolinsiemeniä 1 tl jauhettua jeeraa 1 tl mustapippurirouhetta 0,5 tl karkeaa merisuolaa ripaus chilihiutaleita 1,5 dl tuorepuristettua veriappelsiinimehua 0,5 dl punaviiniä 1 rkl...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien