epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
7 Huhtikuu 2018
Joskus vuodenvaihteen tienoilla televisiosta tuli Jamie Oliverin ruokaohjelma, jossa hän valmisti kokonaisesta ankasta ”crispy duck lasagne” eli rapeaa ankkalasagnea. Minulla ei ollut käytettävissäni kokonaista ankkaa, mutta ruokakomerossa kummitteli taannoin tarjoushinnalla hankittu purkillinen confitoituja ankankoipia, joista piti keksiä jotain ruokaa. Mietin, mahtaisiko se soveltua lasagnen raaka-aineeksi. Ankanrasvassa kypsennettyjen ankankoipien nahasta ei saa rapeaa millään, mutta entä jos vain poistaisi nahan, perkaisi luista lihat ja käyttäisi ne jauhelihan sijaan. Jamien resepti oli valtava, varmaan 8-10 hengen annos, mutta lasagnessa on muutenkin niin suuri vaiva, että kun kerran aloittaa, saman tien sitä valmistaa niin ison...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien