Elämää Koivurannassa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Elämää Koivurannassa
Mokkapala-kääretorttu ja pieni palanen Paraisten nähtävyyksiä
2 Kesäkuu 2020
Tämä valkoisen parsapizzan ohje otti silmääni lueskellessani kaappiin kertyneitä vanhoja Maku -lehtiä. En tiedä kuinka kauan tätä parsan sesonkiaikaa vielä kestää, vai onko se jo mennyt ohi (? ), mutta ainakin kaupoissa vielä tuntuu parsaa olevan saatavilla. Koska tiesin, että tuo mieheni ei tykkää pelkästä parsapizzasta vaan lihaakin pitää löytyä, kiedoin parsojen ympärille ilmakuivattua kinkkua. Tämä aiheutti sen, että yhdessä tuon täytteen kanssa pizzasta tuli melko suolaista.
Elämää Koivurannassa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien