Ekun keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 24 Kesäkuuta 2020 lähtien
1 Ekun keittiö
katkaraputäyte
24 Huhtikuu 2020
1pkt kuivahiivaa 6dl nestettä (itsellä desi maitoa ja 5 dl vettä) 2tl suolaa 1,5 rkl siirappia tai hunajaa 10-11 dl vehnäjauhoja Kuumenna neste 42 asteiseksi ja lisää suola ja makeutusaine. Lisää sen jälkeen jauhot ja kuivahiiva ihan vaan sekottaen ja anna kohota 1,5 tuntia. Ripottele taikinan päälle jauhoja. Kuumenna uuni 250 asteeseen ja laita taikinasta köntsiä pellille. Paista 250 asteessa noin 15 minsaa.
Ekun keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 24 Kesäkuuta 2020 lähtien