Parhaat Ruokablogit

Ekun keittiö

Gluteeniton tonnikalapiirakka

5 Lokakuu 2024

Pohja:2,5 dl glut vaaleita jauhoja(käytin pirkan) 100g voita 1/2 tl suolaa 1rkl kylmää vettä Nypi pehmeä voi jauho/suolaseokseen. Lisää kylmä vesi ja laita taikina jääkaappiin hetkeksi. Taputtele taikina voidellun vuuan pohjalle. Täyte: Pohjan päälle kourallinen emmentaljuustoraastetta. Sekoita 2 dl cremefraichea, 2 kananmunaa ja santa marian amerikan ranch dippijauhepussi Levitä juustoraasteen päälle.

Gluteeniton SINAPIT tonnikala Ulkomailla pikkusuolaset suolaisetpiirakat

Lue koko juttu täältä »

Ekun keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 24 Kesäkuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »