Ekun keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 24 Kesäkuuta 2020 lähtien
1 Ekun keittiö
Feta-couscous täytteiset paprikat
23 Maaliskuu 2024
400g gluteenitonta makaronia 400g naudan jauhelihaa 1 sipuli 1prk voimakasta koskenlaskijaa 500g paseerattua tomaattia 2dl vettä 1 lihaliemikuutio (gluteeniton) jauhelihamaustetta maustamiseen basilika suolaa 1 prk juustoista ruokakermaa 1 dl kaurajuomaa (gluteenitonta) Keitin makaroneja pari minuuttia. Paistoin sipulin ja jauhelihan ja maustoin. Lisäsin veden, lihaliemikuution, basilikaa ja 500 g paseerattua tomaattia. Annoin porista kymmenisen minuuttia. Laitoin puolet makaroneista voideltuun uunivuokaan ja puolet jauhelihakastikkeesta ja puolet koskenlaskijasta, ruokakermasta ja kaurajuomasta.
Ekun keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 24 Kesäkuuta 2020 lähtien