Dr. Sugar on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Dr. Sugar
Mikrohillo – mikroleivontaa
8 Lokakuu 2018
Tiedättekö sen tunteen kun kaveri ilmoittaa tulevansa puolen tunnin sisällä ja itsellä ei ole kotona mitään tarjottavaa? Mitä jos kertoisimme teille että mikromarenkeja voi valmistaa vartissa? Ja ne sopivat syötäväksi sellaisenaan tai vielä paremmin, jälkiruoan pohjaksi – lisää marenkien kanssa vaikka kermavaahtoa ja marjoja tai hedelmiä! Mikromarengit on rapeita ja maukkaita, ja niitä onnistuu tehdä pieninä sekä vähän isompina, vaikkapa leivoksen pohjalle. Koska marengit pyöritellään käsin, myöskään pursottamista ei tarvitse jännittää!
Dr. Sugar on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien