Dr. Sugar on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Dr. Sugar
Vinkit karkkien valmistukseen
16 Joulukuu 2018
Onko meillä jotenkin ollut juomapainotteiset herkut eilen sekä tänään… 😀 Kuitenkin, teimme viime viikonloppuna pikkujouluihin paahteisen, suklaisen ja uskomattoman mehevän guinnesskakun! Oluen ja kaakaon yhdistelmä saa kakusta upean värisen, jota puhtaanvalkoinen kuorrute vain korostaa! Alkuperäinen resepti on ihanan Nigellankäsialaa, jota muunsimme hiukan omiin tarpeisiin sopivaksi (ja astetta pienemmäksi)! Tämä kakku on todella täyteläinen ja sopii täydellisesti jouluun. Voit tuoda lisää joulun makua lisäämällä esimerkiksi kanelia ja kardemummaa taikinan joukkoon.
Dr. Sugar on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien