Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien
18 Elokuu 2020
1800-luvun lopulla New Yorkissa Waldorf-hotellin päähovimestari Oscar Tschirky kehitteli salaatin, joka tunnetaan tänäkin päivänä Waldorfin salaattina. Kyseistä salaattia tarjotaan yhä Waldorf-Astoria hotellissa, resepti on vain elänyt vuosien saatossa. Waldorfin salaatti sopii alkuruoaksi tai kevyeksi lounaaksi mutta myöskin grillattavien kylkeen. Resepti neljälle: 2 hapanta omenaa kuutioituna 3 varsisellerin vartta pilkottuna 150 g tummia viinirypäleitä halkaistuna 2 pkt romainesalaattia 1 dl vegaanista majoneesia (tai vegaanista jogurttia / kaura fraichea) ½ sitruunan mehu Kourallinen saksanpähkinöitä. (Ruohosipulia päälle) Suolaa & pippuria myllystä Murskaa saksanpähkinät rouheeksi ja paahda kuumalla pannulla noin viiden minuutin ajan.
Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien