Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien
19 Toukokuu 2024
Itsetehtyjä vihiksiä ei voita mikään sillä maku on aivan jotain omaa luokkaansa verrattuna kaupan hyllyltä saataviin vihiksiin. Olen aiemmin jo julkaissut reseptin uppopaistetuista vihiksistä mutta uunissa valmistaessa välttyy uppopaiston työläisyydeltä ja rasvan määrä vähenee. Resepti (16 kpl) Taikina 6 dl kauramaitoa 50 g tuorehiivaa 2 rkl rypsiöljyä 2 rkl sokeria 1 rkl suolaa n. 14 dl hiivaleipäjauhoja Täyte 1 ½ dl soijarouhetta 1 ½ dl puuroriisiä n. 4 dl vettä 1-2 sipulia 1 rkl soijakastiketta 1 rkl omenaviinietikkaa 1 ½ tl suolaa 1 ½ tl mustapippurirouhetta Lisäksi 75 g sulatettua maidotonta margariinia voiteluun Murenna hiiva ja sekoita kädenlämpöiseen kauramaitoon.
Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien