Parhaat Ruokablogit

Coconut Gastro

Tofupyttipannu

23 Elokuu 2020

Lapsuudessa ylijääneistä perunoista ja lenkkimakkarasta tehty pyttipannu eli spydäri on jäänyt ikuisesti mieleen. Tämä pyttipannu on sen kehittyneempi versio. Kesäperunoista, tofusta, punasipulista sekä paprikasta saadaan herkullinen pannuruoka, joka on täsyin vegaaninen mutta tuo mieleen 90-luvun lapsuuden lempiruoan. Resepti neljälle: 500-600 g keitettyä perunaa kuutioituna 1 pkt tofua 1 punasipuli hienonnettuna 1 punainen paprika kuutioituna 1 tl suolaa 1 tl paprikajauhetta Mustapippuria myllystä Öljyä paistamiseen Ruohosipulia Kääri tofu paperiin tai talouspyyhkeeseen ja anna olla painon all 20-30 minuuttia. Kuutioi tofu ja kuumenna öljy pannulla.

Gluteeniton Maidoton Munaton Pääruoka resepti Reseptit ruoka Sokeriton Vegaaninen Vehnätön alle 2 euroa helpot & nopeat

Lue koko juttu täältä »

Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »