Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien
23 Elokuu 2020
Lapsuudessa ylijääneistä perunoista ja lenkkimakkarasta tehty pyttipannu eli spydäri on jäänyt ikuisesti mieleen. Tämä pyttipannu on sen kehittyneempi versio. Kesäperunoista, tofusta, punasipulista sekä paprikasta saadaan herkullinen pannuruoka, joka on täsyin vegaaninen mutta tuo mieleen 90-luvun lapsuuden lempiruoan. Resepti neljälle: 500-600 g keitettyä perunaa kuutioituna 1 pkt tofua 1 punasipuli hienonnettuna 1 punainen paprika kuutioituna 1 tl suolaa 1 tl paprikajauhetta Mustapippuria myllystä Öljyä paistamiseen Ruohosipulia Kääri tofu paperiin tai talouspyyhkeeseen ja anna olla painon all 20-30 minuuttia. Kuutioi tofu ja kuumenna öljy pannulla.
Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien