Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien
16 Kesäkuu 2024
Kun ruokailu perustuu sesonkeihin ja edullisimpiin hintoihin, niin kesä on salaattien aikaa. Siinä missä talvella syödään lähinnä juureksia, kesällä nautitaan enemmän raikkaista salaateista kun tarpeita saa omalta parvekkeelta sekä kasvimaalta samaan aikaan kun kaupoissa vihannesten hinta on laskenut. Kikhernesalaatti on raikas lisukesalaatti, jossa makua on antamassa sitruuna, lehtipersilja sekä vegaaninen salaattijuusto. Salaatti valmistuu käden käänteessä ja se sopii erityisesti grilliruokien kanssa. Resepti (4:lle): 2 pkt kikherneitä valutettuna ja huuhdeltuna 1 punasipuli hienonnettuna Kourallinen korianteria hienonnettuna ½ rkl raastettua sitruunankuorta 1 rkl vaahterasiirappia 3 rkl sitruunamehua 3 rkl oliiviöljyä 200 g vegaanista...
Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien