Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien
6 Helmikuu 2025
Tutustuin ensimmäistä kertaa mustajuureen ja täytyy todeta, että jos sinäkään et ole tähän herkkuun ennen tutustunut niin näin satokauden aikaan suosittelen lämpimästi! Mustajuuri on maualtaan hienostunut ja etenkin keitossa se tuo ihanan kermaista makeaa makua. Tuttavuuteni mustajuuren kanssa ei varmastikaan jäänyt viimeiseen kertaan siitä huolimatta, että sen käsitellyssä onkin pari niksiä. Mustajuuret tulee kuoria juoksevan veden alla tai kastaa ajottain veteen sillä mustajuuren kuoren rikkouduttua maltosta erittyy maitiaisnestettä joka tummentaa ja kuivattaa kasvia. Tummumisen estämiseksi kuoritut mustajuuret tulee laittaa sitruunalla tai etikalla maustettuun veteen ennen valmistusta.
Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien