Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien
2 Elokuu 2020
Herkullinen ja täyteläinen vegaanibolognese syntyy mustista belugalinsseistä hitaasti kannen alla hauduttamalla. Belugalinssit muistuttavat ulkonäöltään kaviaaria, maistuvat maukkailta ja sisältävät enemmän proteiinia kuin vihreät tai punaiset linssit. Belugalinssit soveltuvat bolognesen lisäksi salaatteihin, keittoihin sekä lisukkeeksi. Resepti neljälle: 2 dl belugalinssejä 2 porkkanaa kuorittuna ja kuutioituna 1 sipuli kuorittuna ja hienonnettuna 3 valkosipulin kynttä murskattuna 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa 1 dl vettä 1 rkl oliiviöljyä 2 rkl punaviinietikkaa 1 kasvisliemikuutio 1 tl suolaa 2 tl paprikajauhetta Mustapippuria myllystä Kourallinen lehtipersiljaa hienonnettuna Huuhtele linssit juoksevalla vedellä. Kuumenna öljy pannulla...
Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien