Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien
1 Coconut Gastro
Lukunurkkauksessa Enni Mustosen Lapsenpiika
18 Toukokuu 2023
Aikoinaan sekasyöjänä savulohipasta oli yksi omia lempiruokiani. Savulohipastaa pystyy jäljittelemään vegaanisesti porkkalan avulla ja sanoisin, että lopputulos on jopa parempi kuin itse kalaversio. Porkkala on siinä mielessä hassu ruoka, että nimensä mukaisesti se on täysin porkkanasta mutta maun puolesta todella savulohen kaltainen, joten aivot saa helposti solmuun sitä maistaessa. Sitruunaisessa pastassa porkkala toimii täydellisesti ja riskinä on ruokaähky sillä maku on niin herkullinen, että tekisi mieli kauhoa toinenkin annos suuhunsa! Sitruunan kaverina hyödynsin vielä kuivattua tilliä, joka on oman kasvimaan peruja viime vuodelta.
Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien