Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien
17 Maaliskuu 2024
Sri lankalainen Palak Dal eli linssi-pinaatticurry saa täyteläisen makunsa perinteisistä aasian mausteista ja tomaattisoseesta eikä oikeastaan edes kaipaa kermaisuutta mitä yleensä haen curryssa joko kaura- tai kookoskerman avulla. Ilman chiliäkin curry on jo lempeän mausteinen mutta lisää potkua saa lisäämällä chiliä joko kuivattuna tai tuoreena joukkoon. Tarjoile palak dal basmatiriisin tai naanleivän kanssa. Resepti (4:lle) 1 sipuli 4 valkosipulin kynttä 1 rkl raastettua inkivääriä 1,5 dl vihreitä linssejä 150 g pakastepinaattia 2 rkl tomaattisosetta 4 dl vettä 2 rkl sitruunamehua 2 tl kuminaa 2 tl korianteria 1 ½ tl sinapinsiemeniä 1 tl kurkumaa 1 tl garam masalaa ½ tl mustapippuria 1 rkl öljyä Hienonna sipuli sekä valkosipulin kynnet.
Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien