Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien
1 Coconut Gastro
Mariannekeksit (V)
30 Maaliskuu 2021
Pääsiäinen on jo melkein ovella ja monilla on varmaan menut valmiina tai niitä ainakin mietitään kuumeisesti. Itse olen koko pääsiäisen töissä, joten meidän menu on simppeli ja helppo valmistaa. Pääsiäismenun kohokohta onkin jälkiruoka, joka tänä vuonna syntyy nopeasti kolmesta aineksesta. Vegaaniseen mango-valkosuklaamousseen et tarvitse kuin soija- tai kauravispiä, mangososetta sekä vegaanista valkosuklaata. Resepti neljälle: 1 prk soija- tai kauravispiä 1 dl mangososetta 80 g vegaanista valkosuklaata (esim.
Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien