Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien
18 Heinäkuu 2020
Vegaaninen hummuspasta on herkullista arjen pikaruokaa, jonka valmistamiseen kuluu aikaa vain pastan keittoaika. Valmista sillä välin hummus, sekoita pastan joukkoon ja lisää päälle vegaanista parmesania sekä korianteria. Resepti neljälle: 1 prk kikherneitä 3/4 dl oliiviöljyä 1 valkosipulin kynsi murskattuna ½ sitruunan mehu 1-2 rkl tahinia 1 tl juustokuminaa 1 tl suolaa 300 g pastaa (pastan keitinvettä) Lisäksi: Korianteria Vegaanista parmesania raastettuna Laita pasta keittymään ohjeen mukaan ja valmista sillä välin hummus. Valuta ja huuhtele kikherneet juoksevat veden alla. Soseuta keskenään kikherneet, oliiviöljy, valkosipuli, sitruunan mehu sekä tahini tasaiseksi massaksi.
Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien