Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
19 Tammikuu 2022
Uusi vihreämpi versio klassikkopastasta. Tofu limonellosta on tullut klasikkoherkku keittiössäni, mutta olen kaipaillut siihen kasviksia joukkoon. Tein tällä kertaa limonellosta vihreämmän version, johon tulee lisäksi pinaattia, vihreitä papuja ja reilummin persiljaa. Muokkasin myös aineksia sen mukaan, että tähän tulee nyt käytettyä kokonaiset purkit kaikkia tuotteita, eikä jääkaappiin jää puolikkaita pyörimään. 3-4 annosta 275 g maustamatonta tofua 2 rkl oliiviöljyä ¼ tl cayennepippuria (tai maun mukaan) ½ tl sipulijauhetta ripaus suolaa 1 prk / 2 dl kaurakermaa 1 rkl kasvisfondia 1 tl kurkumaa 2 valkosipulin kynttä 1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna ½ sitruunan kuori raastettuna 2 rkl sitruunamehua 1-2 rkl agavesiirappia 2 dl...
Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien