Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Chocochili
Chocochilin ruokavuosi -kalenteri on täällä!
29 Lokakuu 2023
Mehevä pata punajuurista ja belugalinsseistä. Tämä pata on erinomaista loppusyksyn tai talven ruokaa, mutta se sopii mahtavasti myös joulupöytään. Punajuuret ja belugalinssit kypsennetään meheviksi punaviiniliemessä ja pata tarjotaan persiljapeston kanssa. Pesto tuo padan maut esille ja korostaa punajuurten ihanaa väriä, joten sitä ei kannata jättää välistä! Inspiraatio tähän reseptiin on saatu Raisa Laineen Maku-lehdelle tekemästä punajuuripadan reseptistä, mutta muokkasin aineksia omaan makuun sopivammaksi.
Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien