Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
10 Toukokuu 2020
Pannukakuista tulee täydellisiä, kun taikinaan laittaa kuohuviiniä ja kermaa. Herkuttelimme näillä pannukakuilla kämppiksen kanssa vappuna, mutta olen aika varma, että tämä resepti pääsee vakiokäyttöön tänä kesänä. Jos joskus käy niin, että kaappiin unohtuu pullonpohjallinen skumppaa, pannukakut on sille oiva loppusijoituskohde. Nämä pannarit ovat ihan täydellisiä ensi kesän brunsseille! 4 annosta 2 ½ dl vehnäjauhoja ½ dl kaurahiutaleita 1 tl vaniljasokeria 1 tl leivinjauhetta 1 banaani soseutettuna 2 dl kaurakermaa 3 dl kuohuviiniä rypsiöljyä paistamiseen Tarjoiluun turkkilaista kaurajogurttia passionhedelmää vadelmia banaaniviipaleita siirappia Sekoita kuivat aineet yhteen.
Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien