Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
11 Tammikuu 2024
Helppo peltiruoka perunasta, ruusukaaleista ja yrttikastikkeella maustetusta savutofusta. Tämä helppo peltiruoka on uusi arkilempparini! Koko ruoka valmistuu yhdellä pellillä ja lopuksi viimeistellään ihanalla tuoreyrttikastikkeella. 4-6 annosta 1 kg perunoita 2 + 1 rkl oliiviöljyä 1 tl sipulijauhetta 1 tl valkosipulijauhetta 1 tl paprikajauhetta ½ tl kurkumaa suolaa ja mustapippuria 400 g ruusukaaleja 2 pkt / á 300 g kylmäsavutofua (Jalotofu) Yrttikastike 1 ruukku korianteria 1 ruukku (lehti)persiljaa ½ sitruunan raastettu kuori ½ sitruunan mehu 1 valkosipulinkynsi noin ½ dl kylmäpuristettua oliiviöljyä 2 tl agavesiirappia suolaa chilihiutaleita Kuumenna uuni 225°C. Pese perunat ja leikkaa ne kuorineen lohkoiksi.
Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien