Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
10 Helmikuu 2023
Tämä täyteläinen herkkupuuro on tekee aamuista astetta mukavampia! Karamellisoiduilla päärynöillä, mantelivoilla ja turkkilaisella kaurajogurtilla jalostettu kaurapuuro on ihan älyttömän herkullista! Tämä luksuspuuro sopii myös viikonloppuaamuihin. kahdelle karamellisoidut päärynät 1 päärynä 1 rkl vegaanista margariinia 1 rkl kookos- tai fariinisokeria 1 tl vaniljasokeria Puuro 2 dl isoja kaurahiutaleita noin 5 dl kauramaitoa suolaa 1 tl vaniljasokeria 1 rkl mantelivoita Lisäksi tarjoiluun 2 rkl mantelilastuja 2 tl mantelivoita 1 dl turkkilaista kaurajogurttia (Oatly) (vaahterasiirappia) Valmista ensin päärynät. Pese päärynä ja leikkaa se siivuiksi.
Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien